Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 9767646

Ορθοδοντική

content image

Είναι η θεραπεία που οδηγεί τα δόντια στην κατάλληλη θέση στα οδοντικά τόξα, καθοδηγεί τις γνάθους σε αρμονική σύγκλειση. Ορθοδοντική θεραπεία χρειάζεται κάθε άνθρωπος που έχει κακή θέση δοντιών όπως:

  • Στραβά δόντια
  • Δόντια αραιά και εκτός θέσης
  • Συνωστισμένα δόντια

Τα προβλήματα αυτά οδηγούν σε λάθος σύγκλειση των γνάθων ,κακή μάσηση, κακή φώνηση και τελικά σε διαταραχή της αισθητικής του προσώπου. Ένα επιπλέον πρόβλημα είναι ότι η κακή θέση των δοντιών δεν επιτρέπει τον καθαρισμό τους στην καθημερινή στοματική υγιεινή  με αποτέλεσμα να αυξάνεται η συχνότητα ουλίτιδας, περιοδοντίτιδας και σαπίσματος των δοντιών.

Σε βαρύτατες περιπτώσεις έχουμε σκελετικά προβλήματα τα οποία χρειάζονται σύνθετες θεραπείες.

"Ορθοδοντική"

Διάγνωση

content image

Για να καθοριστεί η ανάγκη ορθοδοντικής θεραπείας ενός ασθενούς πραγματοποιείται ορθοδοντικός ‘έλεγχος από τον ορθοδοντικό της κλινικής μας που περιλαμβάνει: λεπτομερή κλινική εξέταση και ακτινογραφικό έλεγχο προσώπου και γνάθων.

Στη συνέχεια ενημερώνεται ο ασθενής αναλυτικά για το είδος του προβλήματος, τη διάρκεια, τον τρόπο  και το κόστος θεραπείας .

Ο τρόπος θεραπείας ποικίλει και εξαρτάται από τις ιδιαίτερες ανάγκες του ασθενούς .Κατά την θεραπεία ο ασθενής φέρει στο στόμα ορθοδοντικές συσκευές οι οποίες μπορεί να είναι ακίνητες ή κινητές ή αφαιρούμενες.

Οι σταθερές ή ακίνητες συσκευές μπορεί να είναι τα απλά σιδεράκια που είναι τα πιο διαδεδομένα και εφαρμόζονται σε νεαρά άτομα συνήθως, τα πορσελάνινα τα οποία είναι υψηλής αισθητικής και χρησιμοποιούνται  σε ενήλικες και τα αόρατα.

Τα αόρατα τοποθετούνται εσωτερικά, αποτελούν την ποιο σύγχρονη ορθοδοντική θεραπεία που εκτελείται στην κλινική με εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία και απευθύνεται σε άτομα με ιδιαίτερες αισθητικές απαιτήσεις.

"Διάγνωση"

Ορθοδοντική με Νάρθηκες

content image

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ

Μια μοντέρνα θεραπεία ορθοδοντικής αποκατάστασης είναι αυτή που γίνεται με τη χρήση ορθοδοντικών ναρθήκων. Ειδικά στην θεραπεία ενηλίκων η διαδικασία έχει εφαρμοστεί με εγγυημένα αποτελέσματα χαρίζοντας άνεση και ευελιξία κινήσεων. Οι νάρθηκες που χρησιμοποιούνται είναι διαφανής κατασκευασμένοι από λεπτό και φιλικό για το στόμα υλικό που σας κάνει να ξεχνάτε την ύπαρξή του, προσφέροντας φυσιολογική λειτουργία στο στόμα. Με τον τρόπο αυτό αποφεύγετε τα σιδεράκια και διατηρείτε ένα στόμα καθαρό και ελεύθερο από σταθερές εφαρμογές. Κατά την μάσηση, την στοματική υγιεινή ή όποτε άλλοτε εσείς θελήσετε αφαιρούνται εύκολα χωρίς να χρειάζεται η παρέμβαση ειδικού.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ:

  1. ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ: σχεδόν αόρατοι χωρίς επίδραση στην ομιλία και στο γέλιο
  2. ΑΝΕΣΗ: το φιλικό υλικό του νάρθηκα δίνει πολύ καλή αίσθηση στο στόμα που είναι έτσι απαλλαγμένο από σιδεράκια ή άλλες σταθερές εφαρμογές
  3. ΑΠΟΣΠΟΜΕΝΟΙ: αφαιρούνται και επανατοποθετούνται όποτε εσείς το θελήσετε π.χ. για φαγητό ή στοματική υγιεινή
  4. ΥΓΙΕΙΝΟΙ: καθαρίζονται εύκολα με οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα
  5. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ: η θεραπεία είναι αποτελεσματική και ακριβής σε σύντομο χρονικό διάστημα
  6. ΣΥΝΙΣΤΩΝΤΑΙ: σε πολλές περιπτώσεις προτιμούνται από άλλες μεθόδους θεραπείας
"Ορθοδοντική με Νάρθηκες"


Πριν - Μετά

Υπηρεσίες

ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ 
ΟΔΟΝΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Α.Ε.

τηλ.: 210-9767645-46
fax: 210-9767645
email: info@perioclinic.gr

Η νέα μας διεύθυνση είναι:
Λ.Βουλιαγμένης 346
Α
Άγιος Δημήτριος τ.κ 17342
, Αθήνα
Είμαστε 50 μόλις μέτρα από το σταθμό του μετρό "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" (Έξοδος προς Γλυφάδα)