Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 9767646

Το χαμόγελό σας αντανακλά το παρουσιαστικό σας

Το χαμόγελό σας αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της εικόνας που παρουσιάζετε – γίνεται αισθητό πριν ακόμα πείτε ούτε μια λέξη. Αν τα δόντια σας έχουν κηλίδες χρωστικής ή έχουν κιτρινίσει με την πάροδο της ηλικίας, ίσως να δημιουργούν μια αρνητική εντύπωση στους ανθρώπους γύρω σας κι εσείς να μην το αντιλαμβάνεστε. Η πρόοδος στην αισθητική οδοντιατρική δίνει τη δυνατότητα για αρκετές επιλογές θεραπευτικής λεύκανσης. Ο οδοντίατρός σας θα καθορίσει ποιος τύπος λεύκανσης θα είναι καταλληλότερος, για τη δική σας ιδιαίτερη περίπτωση.

Η αισθητική λεύκανση βελτιώνει το χαμόγελό σας

Η αισθητική λεύκανση είναι μια από τις θεραπευτικές παρεμβάσεις με τη μεγαλύτερη ζήτηση, που απομακρύνει τις κηλίδες χρωστικής και βελτιώνει τη συνολική εικόνα του χαμόγελού σας. Υπάρχουν αρκετές θεραπευτικές επιλογές για να επιλέξετε. Υπάρχουν μέθοδοι λεύκανσης που ολοκληρώνονται στο οδοντιατρείο. Επίσης, ο οδοντίατρός σας μπορεί να σας συστήσει (θεραπευτικές) μεθόδους με τις οποίες μπορείτε να λευκάνετε τα δόντια σας στο άνετο περιβάλλον του σπιτιού σας.

content image

Μέθοδοι

Οι μέθοδοι λεύκανσης στο οδοντιατρείο μπορούν να ολοκληρωθούν μέσα σε μερικές ώρες ή σε μια περίοδο μερικών εβδομάδων, ανάλογα με τον τύπο του υλικού λεύκανσης και την τεχνική που ο οδοντίατρος σας θεωρεί ότι είναι η καλύτερη για σας. Τα ραντεβού για τη λεύκανση συνήθως ορίζονται ανά εβδομάδα και συνεχίζουν μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η θεραπεία, που ολοκληρώνεται σε μια συνεδρία, διαρκεί από μισή μέχρι μια ώρα. Σε κάποιες περιπτώσεις, εφαρμόζεται στα δόντια ένας λευκαντικός παράγοντας, που μένει σε επαφή με τα δόντια για 10 έως 30 λεπτά, χρησιμοποιώντας ένα ειδικό φως υψηλής έντασης για την ενεργοποίησή του.

content image

Ο οδοντίατρός σας ίσως σας συστήσει ένα ειδικό σχήμα για λεύκανση στο σπίτι.

Σ’ αυτό τον τύπο θεραπείας πρέπει να φορέσετε έναν πλαστικό νάρθηκα, που έχει κατασκευαστεί από τον οδοντίατρό σας ώστε να εφαρμόζει στα δόντια σας. Δίνεται προσοχή στην κατασκευή του νάρθηκα ώστε το υλικό λεύκανσης να μένει σε επαφή με τις οδοντικές επιφάνειες που πρόκειται να λευκανθούν. Ο νάρθηκας είναι φτιαγμένος από διαφανές πλαστικό, με τέτοιο τρόπο, ώστε να τον φοράτε με άνεση, όπως σας έχει συστήσει ο οδοντίατρός σας. Η διάρκεια της διαδικασίας της λεύκανσης και το διάστημα που θα συνεχίσετε την εφαρμογή στο σπίτι ποικίλλει ανάλογα με τα αποτελέσματα που θέλετε να πετύχετε. Ρωτήστε τον οδοντίατρό σας, ποια είναι η σύστασή του όσον αφορά το χρόνο που θα συνεχίσετε τη θεραπεία σας.

Το αποτέλεσμα κάθε θεραπευτικής μεθόδου είναι ένα λαμπερό, λευκό χαμόγελο, που σας βοηθά να εκπέμπετε μια εικόνα νεανικής ζωτικότητας. Τα λευκότερα δόντια έχουν σαν αποτέλεσμα ένα νεανικότερο παρουσιαστικό, δίνοντας λαμπρότητα σε ολόκληρο το πρόσωπό σας. Οι φίλοι ίσως να προσέξουν ότι κάτι έχει αλλάξει σε σας… δεν είναι όμως βέβαιοι για τι πρόκειται!

content image

Δώστε στον εαυτό σας τη δυνατότητα να αποκτήσει ένα νεανικό χαμόγελο

Όλο και περισσότεροι πιστεύουν ότι το παρουσιαστικό τους έχει σημασία και έτσι στράφηκαν προς τη λεύκανση για να βοηθήσει στη βελτίωση της εμφάνισής τους. Από το 1977 και μετά οι οδοντίατροι αναφέρουν μια αύξηση 300% στο ποσοστό των ασθενών που αναζητούν θεραπευτικές μεθόδους λεύκανσης.

Ο οδοντίατρός σας είναι το καταλληλότερο πρόσωπο για να απευθυνθείτε σχετικά με τη στοματική σας υγεία και την αισθητική των δοντιών σας. Ρωτήστε τον οδοντίατρό σας πώς μπορείτε να αποκτήσετε το πιο όμορφο χαμόγελο και να προβάλετε την καλύτερη δυνατή εικόνα του εαυτού σας.

Οι συνήθειές σας μπορούν να επηρεάσουν το χαμόγελό σας! Η χρήση καπνού, το κόκκινο κρασί, ο χυμός μούρων, ο καφές, το τσάϊ ή η κόκα-κόλα, με τον καιρό αφήνουν σημάδια στο χαμόγελό σας. Τα δόντια που έχουν χρωστικές ή είναι αποχρωματισμένα υποβιβάζουν τη συνολική σας εμφάνιση, ενώ τα λαμπερά, άσπρα δόντια μπορούν να βελτιώσουν δραματικά την αξία του προσώπου σας! Είτε το προσωπικό σας στυλ ακολουθεί την κλασσική λεπτότητα ή στην εμφάνισή σας επιλέγετε σπορ, βαμβακερά υφάσματα, ένα υπέροχο χαμόγελο, ελεύθερο από ακαλαίσθητες χρωστικές, βελτιώνει την εμφάνιση των δοντιών σας και προσθέτει μια υγιή λάμψη στη συνολική σας παρουσία.

content image
Έντυπα

ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ 
ΟΔΟΝΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Α.Ε.

τηλ.: 210-9767645-46
fax: 210-9767645
email: info@perioclinic.gr

Η νέα μας διεύθυνση είναι:
Λ.Βουλιαγμένης 346
Α
Άγιος Δημήτριος τ.κ 17342
, Αθήνα
Είμαστε 50 μόλις μέτρα από το σταθμό του μετρό "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" (Έξοδος προς Γλυφάδα)