Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 9767646

Ένα νεανικό χαμόγελο σας επηρεάζει με τόσο πολλούς τρόπους

Τα πάντα είναι επιλογές – μπορείτε να διαλέξετε να κρατήσετε τα σφραγίσματα αμαλγάματος που έχετε από τότε που ήσαστε παιδιά ή να στραφείτε σε μια νεανικότερη εικόνα, αντικαθιστώντας τα παλιά αποχρωματισμένα σφραγίσματα. Τα σύγχρονα αισθητικά σφραγίσματα ταιριάζουν με τα δόντια σας τόσο πολύ, που μοιάζει σαν να μην είχατε ποτέ σφραγίσματα! Ένα λαμπερό χαμόγελο ελκύει την προσοχή, μπορεί να σας ανοίξει πόρτες σε συναρπαστικές ευκαιρίες και να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας.

Τα δόντια που έχουν σκουρύνει από τα παλιά σφραγίσματα αμαλγάματος δεν αντανακλούν το φως και δίνουν την εικόνα σκούρων, γκρίζων δοντιών. Ανεξάρτητα από την πραγματική σας ηλικία,  αισθάνεστε καλύτερα όταν έχετε υπέροχη εμφάνιση. Η εικόνα που εκπέμπεται πίσω σε σας, όταν βλέπετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη ή έξω στον κόσμο, επηρεάζει τον τρόπο που αισθάνεστε τον εαυτό σας και τη στάση σας για τη ζωή. Δεν αξίζει άραγε να ερευνήσετε τις αισθητικές επιλογές που έχετε, για να βελτιώσετε την εικόνα του χαμόγελού σας;

content image

Τα σφραγίσματα στο φυσικό χρώμα του δοντιού μόλις και μετά βίας φαίνονται

Αν ο οδοντίατρός σας χρειάζεται να αποκαταστήσει ένα τερηδονισμένο δόντι, ίσως θα θέλατε να τον ρωτήσετε για τα σφραγίσματα, που έχουν το φυσικό χρώμα των δοντιών. Σε οποιαδήποτε οδοντική επιφάνεια χρειάζεται να γίνει ένα σφράγισμα που θα φαίνεται, αυτή είναι μια ιδανική θέση για να τοποθετηθεί ένα σφράγισμα στο φυσικό χρώμα του δοντιού. Είναι φτιαγμένα από πολυμερή σύνθετης ρητίνης, έτσι ώστε να ταιριάζουν με το χρώμα των ήδη υπαρχόντων δοντιών.

Η διαδικασία τοποθέτησης ενός λευκού σφραγίσματος είναι παρόμοια με τη διαδικασία ενός παραδοσιακού σφραγίσματος από αμάλγαμα (μαύρο σφράγισμα). Αφαιρείται η τερηδόνα και το δόντι παρασκευάζεται για να δεχτεί μια έμφραξη σύνθετης ρητίνης στο χρώμα του δοντιού. Ο οδοντίατρος τοποθετεί αρκετά στρώματα σύνθετης ρητίνης, που σκληραίνει μετά από πολυμερισμό, με τη βοήθεια μιας ειδικής λυχνίας φωτός. Η διαδικασία ολοκληρώνεται με τη στίλβωση του σφραγίσματος.

Τα άσπρα σφραγίσματα (στο φυσικό χρώμα του δοντιού) ταιριάζουν με τα παρακείμενα δόντια και προσθέτουν μια λαμπρή, νεανική εμφάνιση. Κανείς δε θα τα προσέξει – ακόμα κι εσείς οι ίδιοι!

content image

Τα σφραγίσματα στο φυσικό χρώμα του δοντιού μπορούν να αντικαταστήσουν αποτυχημένα σφραγίσματα

Ίσως σκέπτεστε να αντικαταστήσετε παλιά σφραγίσματα αμαλγάματος που έχουν διαρροή στα όρια, με νέα σφραγίσματα σύνθετης ρητίνης (στο φυσικό χρώμα του δοντιού). Θα αποκτήσετε ένα λευκότερο χαμόγελο, που φαίνεται φυσικό και ταιριάζει αρμονικά με τα παρακείμενα φυσικά σας δόντια.

Αν το σφράγισμα είναι μικρό ή βρίσκεται σε μια περιοχή του δοντιού που φαίνεται, ο οδοντίατρος θα μπορέσει να το αντικαταστήσει με ένα λευκό σφράγισμα στο φυσικό χρώμα του δοντιού, που θα έρχεται φυσικά σε αρμονία με το χαμόγελό σας.

Αν το σφράγισμα είναι μεγάλο, ο οδοντίατρός σας ίσως να σας συστήσει την κατασκευή μιας στεφάνης που θα καλύψει και θα ενισχύσει το δόντι. Αν είναι αυτή η δική σας περίπτωση, ζητήστε από τον οδοντίατρό σας την κατασκευή μιας στεφάνης πορσελάνης, αν ενδιαφέρεστε για μια αισθητική βελτίωση στο χαμόγελό σας.

content image

Προβάλετε τη νεανικότητά σας στο χαμόγελό σας

Ο οδοντίατρός σας είναι το καταλληλότερο πρόσωπο για να σας δώσει πληροφορίες για την υγεία του στόματός σας και για τις επιλογές που έχετε ως προς την αισθητική οδοντιατρική. Ρωτήστε για τις επιλογές που η σύγχρονη οδοντιατρική προσφέρει ώστε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας και τη ζωή σας!

 

Όταν ήσαστε παιδί ίσως να μην είχατε προσέξει ή να μην είχατε εκτιμήσει τη μαργαριταρένια λευκή αδαμαντίνη των δοντιών σας, που είχαν  τέλεια εμφάνιση. Ήταν μια εποχή που μπορούσατε να γελάσετε δυνατά, να χαμογελάτε πλατιά και να δείχνετε όλα σας τα δόντια, με την αθώα πεποίθηση ότι εκείνες οι στιγμές ήταν τέλειες. Αν τα μαργαριταρένια λευκά δόντια αποτελούν μια τρυφερή ανάμνηση και θα θέλατε να επιστρέψετε σ’ αυτή την εικόνα, χωρίς ακαλαίσθητα μαύρα σφραγίσματα (αμαλγάματος) ή χρωματισμένα λευκά σφραγίσματα, η αισθητική οδοντιατρική έχει να προσφέρει μια λύση για σας.

Έντυπα

ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ 
ΟΔΟΝΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Α.Ε.

τηλ.: 210-9767645-46
fax: 210-9767645
email: info@perioclinic.gr

Η νέα μας διεύθυνση είναι:
Λ.Βουλιαγμένης 346
Α
Άγιος Δημήτριος τ.κ 17342
, Αθήνα
Είμαστε 50 μόλις μέτρα από το σταθμό του μετρό "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" (Έξοδος προς Γλυφάδα)