Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 9767646

Υπηρεσίες

content image

Προσφέρουμε μια μία ευρεία γκάμα οδοντιατρικών υπηρεσιών, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά τις  πιο πρόσφατες μεθόδους σε ανταγωνιστικές  τιμές.

Εστιάζουμε  στην υγεία δοντιών και περιοδοντίου συμβουλεύοντας και εκπαιδεύοντας τους ασθενείς μας πώς να διατηρήσουν ένα υγιές χαμόγελο .

Καλωσορίζουμε κάθε νέο ασθενή, που θέλει χωρίς πόνο και αγωνία να βρει λύση σε οποιοδήποτε οδοντιατρικό ή περιοδοντολογικό πρόβλημα ,όσο μεγάλο και εάν είναι.

Ζητάμε από τον ασθενή να κλείσει ένα ραντεβού για αρχική εξέταση. Στο ραντεβού αυτό καταγράφεται το ιατρικό ιστορικό ,γίνεται κλινική και ακτινογραφική εξέταση δοντιών ,ούλων ,οστού που στηρίζει τα δόντια και  σύγκλεισης.

Στην συνέχεια ενημερώνεται ο ασθενής αναλυτικά για τα προβλήματα τους τρόπους θεραπείας την σειρά ενεργειών που πρέπει να ακολουθήσει και το ακριβές κοστολόγιο κάθε θεραπείας.

"Υπηρεσίες"


Περιοδοντολογία
Είναι το τμήμα που ασχολείται με την διάγνωση και θεραπεία των νόσων του περιοδοντίου. Οι νόσοι του περιοδοντίου είναι οι ουλίτιδες και οι περιοδοντίτιδες. Το περιοδόντιο είναι το όργανο που θεμελιώνεται το δόντι και από έξω προς τα μέσα αποτελείται από:
Εμφυτεύματα
Τα εμφυτεύματα είναι ο σύγχρονος τρόπος για να αντικαταστήσουμε χαμένα δόντια. Είναι σχεδόν ισάξια των δοντιών διότι προσφέρουν: απόλυτη ικανοποίηση στην λειτουργία, υψηλή αισθητική και ασφάλεια κατά την μάσηση, ίδια ή μεγαλύτερη από τα φυσικά δόντια.
Αισθητική Οδοντιατρική
Ένα φωτεινό χαμόγελο με λευκά δόντια και υγιή ούλα δεν είναι θέμα τύχης αλλά κάτι που μπορούμε να αποκτήσουμε και να απολαύσουμε όλοι μας. Στην κλινική μας δίνουμε την δυνατότητα σε όλους να το αποκτήσουν προσφέροντας άριστη ποιότητα σε προσιτές τιμές.
Ορθοδοντική
Είναι η θεραπεία που οδηγεί τα δόντια στην κατάλληλη θέση στα οδοντικά τόξα, καθοδηγεί τις γνάθους σε αρμονική σύγκλειση. Ορθοδοντική θεραπεία χρειάζεται κάθε άνθρωπος που έχει κακή θέση δοντιών όπως:
Γενική Οδοντιατρική
Γενική οδοντιατρική είναι ο τομέας που ασχολείται με την θεραπεία των τερηδονισμένων δοντιών, που είναι τα σφραγίσματα και οι ενδοδοντικές (απονευρώσεις). Μια σοβαρή αιτία καταστροφής των δοντιών είναι η τερηδόνα (σάπισμα).
Προσθετική
Είναι η ειδικότητα της οδοντιατρικής επιστήμης που ασχολείται με την αντικατάσταση χαμένων δοντιών. Ανάγκη προσθετικής θεραπείας έχει κάθε άνθρωπος ο οποίος έχει χάσει ένα ή περισσότερα δόντια.
Χειρουργική Στόματος
Η χειρουργική στόματος περιλαμβάνει όλες τις επεμβάσεις που γίνονται με εφαρμογή τοπικής αναισθησίας και είναι μέσης βαρύτητας. Ανάγκη χειρουργική στόματος έχουν ασθενείς που υποφέρουν από προβλήματα που οφείλονται σε δόντι, στο περιοδόντιο και στους μαλακούς ιστούς.
Προληπτική Οδοντιατρική
Στην κλινική μας η πρόληψη αποτελεί την πρώτη επιλογή σταθμό για την αντιμετώπιση των ασθενών μας. προτεραιότητα είναι ο ασθενής να αποφεύγει τις αρρώστιες του στόματος ή να τις ανακαλύπτει στα πρώιμα στάδια ώστε να θεραπευτούν εύκολα και γρήγορα.

ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ 
ΟΔΟΝΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Α.Ε.

τηλ.: 210-9767645-46
fax: 210-9767645
email: info@perioclinic.gr

Η νέα μας διεύθυνση είναι:
Λ.Βουλιαγμένης 346
Α
Άγιος Δημήτριος τ.κ 17342
, Αθήνα
Είμαστε 50 μόλις μέτρα από το σταθμό του μετρό "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" (Έξοδος προς Γλυφάδα)