Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 9767646

Εμφυτεύματα

content image

Τα εμφυτεύματα είναι ο σύγχρονος τρόπος για να αντικαταστήσουμε χαμένα δόντια. Είναι σχεδόν ισάξια των δοντιών διότι προσφέρουν: απόλυτη ικανοποίηση στην λειτουργία, υψηλή αισθητική και ασφάλεια κατά την μάσηση, ίδια ή μεγαλύτερη από τα φυσικά δόντια. 

Το εμφύτευμα με απλά λόγια είναι μια βίδα τιτανίου, η οποία τοποθετείται στο κόκκαλο της γνάθου και λειτουργεί σαν στήριγμα για ένα τεχνητό δόντι ή παρέχει υποστήριξη σε γέφυρες ή συγκράτηση σε οδοντοστοιχίες. Τα δόντια που στηρίζονται σε εμφυτεύματα, έχουν υψηλή αισθητική, χαρίζοντας τέλεια μάσηση. Δίνεται έτσι οριστική λύση σε όσους υποφέρουν από έλλειψη δοντιών και διώχνει την αμηχανία και την ανασφάλεια σε όσους φέρουν τεχνητή οδοντοστοιχία.

"Εμφυτεύματα"
content image

Πλεονεκτήματα Εμφυτευμάτων

  • Αντικατάσταση ενός ή περισσοτέρων δοντιών χωρίς τρόχισμα (καταστροφή) γειτονικών δοντιών.
  • Αποκαθιστά τους σκληρούς και μαλακούς ιστούς των δοντιών εξασφαλίζοντας τα συγκλεισιακά και αισθητικά αποτελέσματα, διατηρώντας τη δομή του προσώπου.
  • Ανάκτηση της λειτουργίας της μάσησης και της φώνησης.
  • Επίλυση κροταφογναθικών προβλημάτων όπως πόνοι στην άρθρωση που οφείλονται στη μετακίνηση δοντιών σε κενούς χώρους.
  • Έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα γιατί εξασφαλίζουν πλήρη άνεση και έχουν μεγαλύτερη αντοχή από τα φυσικά δόντια.

content image

Διαδικασία

Αρχικά ο εξειδικευμένος οδοντίατρος εκτιμά την έκταση του προβλήματος, γίνεται σχέδιο θεραπείας, όπου μελετάται η επέμβαση και ο αριθμός των εμφυτευμάτων που θα τοποθετηθούν. Αναλύεται η διαδικασία στον ασθενή και ενημερώνεται για το χρόνο θεραπείας και το ακριβές κόστος. Η τοποθέτηση των εμφυτευμάτων είναι μια απλή διαδικασία χωρίς παρενέργειες για τον ασθενή. Μετά από διάστημα 3-5 μηνών τοποθετούνται πάνω στα εμφυτεύματα τα τεχνητά δόντια για να προσφέρουν στον ασθενή σταθερότητα και άνεση. Μέχρι την τελική προσθετική ο ασθενής λειτουργεί αισθητικά και μασητικά με προσωρινά δόντια. Τα εμφυτεύματα αποτελούν ιδανική λύση για όποιον έχει χάσει δόντια και κάτω από προϋποθέσεις μπορεί να τα διατηρήσει για μια ζωή.

 

content image


Υπηρεσίες

ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ 
ΟΔΟΝΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Α.Ε.

τηλ.: 210-9767645-46
fax: 210-9767645
email: info@perioclinic.gr

Η νέα μας διεύθυνση είναι:
Λ.Βουλιαγμένης 346
Α
Άγιος Δημήτριος τ.κ 17342
, Αθήνα
Είμαστε 50 μόλις μέτρα από το σταθμό του μετρό "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" (Έξοδος προς Γλυφάδα)