Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 9767646

"Ένα φωτεινό χαμόγελο μαγνητίζει, από μόνο του χωρίς να χρειάζεται κάνεις τίποτα περισσότερο……"

content image

Ένα φωτεινό χαμόγελο με λευκά δόντια και υγιή ούλα δεν είναι θέμα τύχης αλλά κάτι που μπορούμε να αποκτήσουμε και να απολαύσουμε όλοι μας. Στην κλινική μας δίνουμε την δυνατότητα σε όλους να το αποκτήσουν προσφέροντας άριστη ποιότητα σε προσιτές τιμές. Η αισθητική οδοντιατρική αναπτύσσεται ταχύτατα και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές τα τελευταία χρόνια στοχεύοντας στη βελτίωση της εμφάνισης του στόματος. Μπορούμε να διορθώσουμε πολλά προβλήματα όπως: σφραγισμένα δόντια, αλλοιωμένο σχήμα, μέγεθος και χρώμα.

""Ένα φωτεινό χαμόγελο μαγνητίζει, από μόνο του χωρίς να χρειάζεται κάνεις τίποτα περισσότερο……""

Λεύκανση

content image

"Λευκότερο χαμόγελο, μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση"

Η λεύκανση των δοντιών δεν είναι προνόμιο ανθρώπων του Star System, μπορείτε εύκολα να την αποκτήσετε στην κλινική μας χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Είναι ο ιδανικός τρόπος για να βελτιώσετε την εμφάνιση σας και να αυξήσετε την αυτοπεποίθησης σας. Ένα λευκό, λαμπερό χαμόγελο μένει αξέχαστο. Τα δόντια χάνουν τη λευκότητα τους με την πάροδο του χρόνου και εξαιτίας διάφορων παραγόντων όπως : κάπνισμα, υπερβολική κατανάλωση τροφών με χρωστικές (καφές, τσάι, αναψυκτικά), χρήση φαρμάκων, κληρονομικότητα. Η λεύκανση είναι η ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη μέθοδος που αποχρωματίζει αδαμαντίνη και οδοντίνη και χαρίζει λαμπερό χαμόγελο.

"Λεύκανση"

Όψεις

content image

Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να κλείσουμε κενά μεταξύ δοντιών, να τα επιμηκύνουμε, να κάνουμε ανασυστάσεις (χτίσιμο) δοντιών να λευκάνουμε κηλίδες και να αλλάξουμε το χρώμα στα δόντια. Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε ένα ραντεβού. Αρχικά προετοιμάζεται η επιφάνεια του δοντιού, τοποθετείται το υλικό (ρητίνη), σμιλεύεται στην επιθυμητή μορφή, συγκολλείται και στιλβώνεται. Το αποτέλεσμα είναι θεαματικό!!!

"Όψεις"

Λευκά σφραγίσματα

content image

Στην κλινική μας προτείνονται τα λευκά σφραγίσματα που είναι βιοσυμβατά έναντι των ασημένιων που περιέχουν 50% υδράργυρο και επιστημονικά έχει αποδειχθεί ότι εμφανίζουν μεγάλη τοξικότητα. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι τα καλύτερα που έχει αναπτύξει η οδοντιατρική έρευνα παρέχοντας έτσι μακροχρόνια καλή πρόγνωση και υψηλή αισθητική.

"Λευκά σφραγίσματα"

Στεφάνες Πορσελάνης

content image

Είναι η δημοφιλέστερη θεραπεία για δόντια με κατάγματα, αποτριβές και ρωγμές. Αντικαθιστούν τη λειτουργία του κατεστραμμένου δοντιού με υψηλή αισθητική. Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε 3 ραντεβού ως εξής :

Πρώτο ραντεβού: Αφαιρείται με τρόχισμα η τερηδόνα και διαμορφώνεται η επιφάνεια του δοντιού για να δημιουργηθεί το σίγουρο έδαφος που θα συγκρατήσει τη στεφάνη. Αποτυπώνεται η περιοχή και το αποτύπωμα στέλνεται στο εργαστήριο για να κατασκευαστεί η στεφάνη.

Δεύτερο ραντεβού: Γίνεται δοκιμή εφαρμογής και αισθητικής και αποστέλλεται πάλι στο εργαστήριο για τελειοποίηση.

Τρίτο ραντεβού: Συγκόλληση στεφάνης.

Στο χρόνο που μεσολαβεί ανάμεσα στα ραντεβού ο ασθενής λειτουργεί με προσωρινή στεφάνη.

"Στεφάνες Πορσελάνης"

Πότε καταφεύγετε στη στεφάνη

  • Εάν έχει καταστραφεί αρκετά μεγάλη ποσότητα δοντιού και το υπόλοιπο δεν μπορεί να συγκρατήσει σφράγισμα.
  • Μετά από ενδοδοντική θεραπεία (απονεύρωση) όταν κριθεί από τον οδοντίατρο απαραίτητο για καλύτερη συγκράτηση του δοντιού.
  • Αν υπάρχει αποτριβή στο δόντι.
  • Για αισθητική βελτίωση.

Γέφυρες Πορσελάνης

content image

Όταν ένα ή περισσότερα δόντια έχουν χαθεί η γέφυρα τοποθετείται για να κλείσει το κενό. Μπορεί να είναι από μεταλλικό σκελετό που καλύπτεται από πορσελάνη ή αποκλειστικά από πορσελάνη. Είναι μια διαδικασία απλή γρήγορη χωρίς πόνο και ταλαιπωρία. Έτσι αποκαθιστούμε τα απολεσθέντα δόντια βελτιώνουμε τη μάσηση, τη λειτουργία και την αισθητική του στόματος.

"Γέφυρες Πορσελάνης"


Υπηρεσίες

ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ 
ΟΔΟΝΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Α.Ε.

τηλ.: 210-9767645-46
fax: 210-9767645
email: info@perioclinic.gr

Η νέα μας διεύθυνση είναι:
Λ.Βουλιαγμένης 346
Α
Άγιος Δημήτριος τ.κ 17342
, Αθήνα
Είμαστε 50 μόλις μέτρα από το σταθμό του μετρό "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" (Έξοδος προς Γλυφάδα)